کمی متفاوت ....
سلام ، بازم اومدم این بار با یه پست متفاوت و البته خوشمزه، اونم بمناسبت تولد همسرم:
برای کیک تولد یه کیک پایه لازم داریم که معمولا از کیک اسفنجی نشد از شیفون استفاده میکنن، البته این معمولا اینبار برا ما صدق نکرد من از کیک راه راه استفاده کردم
مواد لازم برای کیک راه راه:
تخم مرغ ……………………………..6 عدد
آرد …………………………………..3 پیمانه
شکر……………………………………2 پ
ماست…………………………………3/4 پ
روغن…………………………………1/3 پ
پودر کاکائو……………………….2 تا 3 ق غ
بکینگ پودر………………………….3 ق چ
وانیل…………………………………1 ق چ
اول سفیده و زرده تخم مرغو جدا میکنیم و هرکدومو با نصف شکر میزنیم .روغن و ماستو با زرده مخلوط میکنیم و بعد آروم با لیسک به سفیده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد و بکینگ پودرو که سه بار با هم الک کردیم و هم اضافه میکنیم وفقط کمی مخلوط میکنیم حواستون باشه که زیاد هم نزنید. نصف مایه رو جدا میکنیم و با پودر کاکائو قاطی میکنیم و از هر مایع یه ملاقه تو قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و در آخر به صورت رفت و برگشت با خلال دندون روش میکشیم.همونطور که میبینید من از بجای قابلمه پلوپز استفاده کردم پس شما هم زیاد سخت نگیرین.البته من با 1/3 کردن مواد تو شیر جوش طبقه دومو پختم. بمدت 50 دیقه تو دمای 160 درجه قرار میدیم.
کیکو میبریم و لاش خامه فرم گرفته وگردوی پوست گرفته ( تو آب نمک قرار بدین به راحتی جدا میشه اینجوری خوشمزه تر میشه) و موز قرار میدیم .لایه دومو میزاریم.
حالا چی لازم داریم؟ خامه فرم گرفته ، رنگ غذا ، قیف و ماسوره. من از خامه آماده که بصورت فله و یخزده تو لوازم قنادیا پیدا میشه استفاده کردم به اینصورت که میزارین کمی یخش بازشه، بعد با همزن برقی به مدت 5 دیقه میزنیم تا فرم بگیره. بعد یه لایه خامه میکشیم.
با چاقو خامه روی کیکو صاف میکنیم برای صافتر شدن هربار چاقو رو تو آب داغ فرو میکنیم و با حوله پاک میکنیم.
من گلای بالای کیکو با این ماسوره زدم
2000 تومن ماسوره و 2000 تومن یه بسته 12 تایی قیف یه بار مصرف و نتیجه یه شاهکار با 4000 تومن
برگا رو با این ماسوره زدم:
و شکوفه هارو با این ماسوره :
و گلای بزرگ دیواره ی کیکو با این :